Tuesday , June 22 2021

Filmi “Lufta mbaroi” nga Maqedonia shfaqet në Zvicër (link-filmi)

Filmi “Lufta mbaroi”, një realizim nga regjisor, producentë dhe skenarist maqedonas ku luajnë kryesisht aktorë shqiptarë, po merr pjesë në një festival të Zvicrës dhe autorët e tij shpresojnë se do të mund të paraqiten me këtë film edhe në festivalet e mëdha të Kanës dhe Venecies, raporton Fakte.

Filmi është një dramë që për protagonist kryesor ka një emigrant nga rrethina e Preshevës i cili jeton në Zvicër.

Fondet për këtë realizim janë mundësuar nga institucionet maqedonase dhe zvicerane.

Filmi u xhirua nëpër lokalitete të Maqedonisë, në kufirin me Kosovën dhe në Zvicër.

https://www.youtube.com/watch?v=o0KQf3B1o20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *