Sunday , May 19 2019

Fillon turneu ndërkombëtar i boksit “Adem Jashari”

Sot në Mitrovicë fillon turneu ndërkombëtar i Boksit “Adem Jashari”. Turneu organizohet nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në Mitrovicë, në bashkëpunim me Federatën e Boksit të Kosovës, turne ky i cili është në kalendarin e garave evropiane dhe ato botërore. Në këtë turne pritet pjesëmarrja e boksierëve nga mbarë trevat shqiptare si nga Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi dhe Kosova. Turneu ndërkombëtare i boksit “ Adem Jashari”, do të mbahet në palestrën sportive në Mitrovicë për dy ditë (24 dhe 25 nëntor), nga ora 15:00 deri në ora 20:00.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *