Fillon edicioni i pestë i javës së Filmit Shqip në Manhattan të SHBA-ve (Video)

Ka filluar edicioni i 5-të i javës së Filmit Shqip në Manhattan të SHBA-ve

Me shfaqjen e filmit Kromi të Bujar Alimanit, në teatrin Cinepolis në Manhattan të SHBA-ve filloj edicioni i 5-të i Javës së Filmit Shqip, festival ky tashmë tradicional që do të zgjas 5 ditë në bashkëorganizim te të cilit është edhe Konsullata e Përgjithshme dhe Ministria e Diasporës e Kosovës./TV21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *