Wednesday , August 4 2021

Ferizaj, inspeksioni mbyll kazinot e bastoret (VIDEO)

Inspektorati komunal në Ferizaj ka marrë aksion për mbylljen e disa lokaleve që ushtrojnë veprimtari të kazinove pa leje, njofton Klan Kosova, përcjell Fakte.

Inspektimi dhe mbyllja nëse nuk i plotësojnë kushtet, sipas komunarëve do të vazhdojë, pasi që është vendim i prerë i kryetarit.

Qytetarëve u pëlqen aksioni, të cilët shpresojnë që të vazhdoj edhe më tej.

Kronikë nga Merita Neziri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *