Saturday , July 24 2021

FemArt: Debat për gratë e vrara brenda familjes

Në kuadër të festivalit FemArt, sot mbahet konferenca “Drejtësia për Gratë e vrara si pasojë e dhunës në Familje”, përcjell Fakte.

Kjo konferencë është organizuar si pasojë e mungesës së drejtësisë në hapësirat institucionale dhe publike, mos krijimit të mekanizmave për mbrojtjen dhe sigurinë e qytetareve të cilat kishin kërkuar ndihmë nga institucionet përkatëse të shtetit, të cilat thirren në emër të sigurisë. /KP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *