Sunday , May 19 2019

Familjarët e “Grupit të Kumanovës” protestojnë para përfaqësuesve të dy qeverive

Me të nisur mbledhja e përbashkët e dy qeverive, Kosovës dhe Shqipërisë në Pejë, të pranishëm ishin edhe familjarët e grupit të të vrarëve në rastin e Kumanovës.

Me pankarta si Ku mbetën djemtë e grupit të Kumanovës e është obligim moral ti mbrojmë veteranët e flamurit kuq e Zi, dhe Gruevski iku përmes Shqipërisë!, janë disa prej mbishkrimeve që mbajnë familjarët, percjell Fakte.

Kujtojmë se kryeministri Ramush Haradinaj, u ka premtuar kohë më parë mbështetje të madhe familjarëve të grupit Kumanova.

Ai kishte ndarë 290 mijë euro për mbulimin e shpenzimeve tç familjeve të të dënuarve dhe tç vrarëve në Rastin Kumanova.

Ai pati sqaruar po ashtu se çdo familjeje të të dënuarve dhe të vrarëve do t’u takojnë nga 10 mijë euro.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *