Thursday , February 27 2020

Euro 2021: Maqedonia Kosova dhe Shqipëria mësojnë kundërshtarët

Përfaqësuesja e Maqedonisë si dhe ajo e femrave A të Kosovës dhe Shqipërisë kanë mësuar grupin dhe kundërshtarët që do të kenë përballë, në garat për kualifikimin në Euro 2021 përcjell Fakte.

Në shortin e tërhequr, sot Maqedonia është vendosur në Grupin G, ku do të përballen me Francën, Austrinë, Serbinë dhe Kazakistanin.

Përfaqësuesja e Kosovës është vendosur në Grupin A, ku do të ketë përballë Holandën, Rusinë, Slloveninë, Turqinë dhe Estoninë. Ndërsa kombëtarja shqiptare e femrave është vendosur në grupin E, ku do të ketë përballë Skocinë, Finlandën, Portugalinë dhe Qipron.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *