Friday , February 26 2021

Ermira: “Partia mbi shtetin, demokracia nën partinë”

Deputetja aktuale në Parlamentin e Maqedonisë pjesë e Qeverisë BDI-VMRO, Ermira Mehmeti, në profilin e saj në facebook ka shkruar për 25 vjetorin e shtetformësisë së Maqedonisë, duke goditur ashpër regjimin diktatorial pjesë e së cilës është edhe vet:

25 vite me vone:
Maqedonia me Qeveri teknike;
– Kontestet me fqinj
ët të pazgjidhura;
– Akomodimi i konfliktit dhe avancimi i korniz
ës sëtë drejtave politike të shqiptarëve i cunguar;
– Institucione demokratike t
ë brishta dhe jofunksionale;
– Ekonomia e tregut e kapur nga oligarket dhe t
ëpërzgjedhurit e pushtetit;
– Partia mbi shtetin, demokracia n
ën partinë;
Gëzuar i qoftë partisë, se shteti ka akoma punë, fillimisht për t’u pavarësuar nga partia, pastaj për t’u bërë demokraci më vete.”/FAKTE.Net

image-0-02-01-f43478f202d173d770137171c36ba5094fc5d6dda9f5f737da684e2bf803f74a-v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *