Ermal Fejzullahu: “Uroj të paguajë me gjak biri i shkinës”

Rastin me Almirin e vogël rëndë e ka përjetuar edhe Ermal Fejzullahu, i cili ka lansuar një mesazh të fuqishëm duke dënuar aktin.

“Uroj të paguajë me gjak biri i shkinës që ja bëri këtë fëmijës së pafajshëm Almirit. Ngushëllime familjes”, ka shkruar Ermali.

Rasti tronditës tashmë ka tensionuar ndjeshëm sitautën mes shqiptarëve dhe maqedonasve në Maqedoni, kurse varrimi i vogëlushit bëhet nga ora 17:00./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *