Erdogani mbërrin në aeroportin e Stambollit, pritet t’i drejtohet popullit

Presidenti Rexhep Tajip Erdogan, sapo ka mbërritur në aeroporitin Ataturk në Stamboll.

Ai ka ateruar nga Bodrumi ku ishte për pushime, por pas kaosit të krijuar në Stamboll dhe në Ankara ai ka anuluar pushimet, dhe i cili më parë përmes televizione u bëri thirrje popullit që del në mbrotje të shtetit dhe kundër grusht shtetit të ushtrisë turke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *