Erdogani largon nga puna 2745 gjykatës

Autoritetet turke në orët e para të mëngjesit kanë liruar nga detyra 2,745 gjykatës pas tentim grusht shtetit të së premtes.

Televizioni NTV raporton se vendimin e ka marrë Këshilli i Lartë i Gjykatësve dhe Prokurorëve. Pesë anëtarët kryesorë të këtij Këshilli janë larguar nga puna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *