Wednesday , April 21 2021

Epidemitë rrezikojnë banorët e Hasanbegut dhe Stajkovcit

Pas vërshimit apokaliptik të para dy ditëve, sëmundje të ndryshme epidemuologjike rrezikojnë banorët e Hasanbegut dhe Stajkovcit, shkruan Fakte. Kjo kryesisht për shkak të mungesës elementare të pastërtisë së ujit, por edhe nga numri i madh i kafshëve të ngordhura.

Banorët apelojnë që sa më shpejtë të bëhet dislokimi i kafshëve të ngordhura dhe i mbetutinave tjera organike pasi shpejtë mund të paraqiten edhe raste të shumta të persanova të helmuar, posaçërisht fëmijëve./FAKTE.Net

image-0-02-01-ac8ac4350ebeb41e6f37875e3d3eb5f3d622ab098be90ddcee01dd32b41a08d7-V

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *