Tuesday , June 18 2019

Enis Bardhi: Kjo është Maqedonia që shkon vetëm përpara

Enis Bardhi nuk shënoi gol nga ndonjë gjuajtje  e lirë, megjiathatë ishte ndër më të mirët në triumfin e madh të Maqedonisë kundër Lihtenshtajnit prej 4-1, percjell Fakte.

“Patëm mjaftë punë, tek ne pati edhe motiv të madh, pasi një kohë të gjatë jemi pa humbje. Kjo është Maqedonia që shkon vetëm përpara, gjithmonë luan për tre pikë. Falënderoj Zotin që ndodhi kështu. Nuk ishte lehtë, mirëpo mentalishtë jemi më të fortë, edhe në Armeni shkojmë për fitore. Dhe mos të pranojmë gola sikur ky sonte. Futbolli është lojë që do herë duhet të japim maksimumin. Kështu do të vazhdojmë edhe në të ardhmen”, tha Bardhi, futbollist i Levantes.
foto;ekipa.mk

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *