Wednesday , July 28 2021

Emision që nuk duhet lëshuar, Ja në çfarë gjendje është katandisur BDI – Flet Bekim Neziri

Shefi i Shtabit Zgjedhor të BDI-së Bekim Neziri ka qenë mysafir në emisionin “Argument” në TVM2.

Ai flet për “sukseset e mëdha” të BDI-së, gjendjen e mrekullueshme në të cilën  gjenden sot shqiptarët e Maqedonisë, për “forcën e madhe” të BDI-së, për “shërbimet e huaja dhe vendore që nëpërmjet partive tjera shqiptare” duan ta rrënojnë BDI-në, dhe për shumë çështje tjera.

Gjithë këto, me një sjellje arrogante, me një gjuhë shqipe të rrugës, me përdorim të luftës së UÇK-së dhe dëshmorëve për të mbuluar dështimin e BDI-së.

Nëse dikush ende nuk e ka të qartë në ç’gjendje të mjerueshme është katandisur kjo parti, le të ndajë kohë të shikojë Bekim Nezirin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *