Thursday , August 5 2021

Ekskluzive: Drejtori i “Jugohromit”, kandidat i BDI-së për deputet (Video)

Musadik Rrustemi, njëri nga drejtorët e Jugohromit, ka qenë kandidat për deputet i BDI-së në njësinë zgjedhore numër 6. ai ka qenë i radhitur i 10-ti në listë në zgjedhjet e vitit 2014. Ky informacion shton dyshimet për lidhje mes BDI-së dhe lejes për Jugohromin për të punuar pa filterë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *