Friday , April 23 2021

Ekipet bullgare në Hasanbeg (foto)

Ekipet bullgare për shpëtim kanë arritur në Hasanbeg dhe Stajkovcë gjatë natës së kaluar dhe mëngjrsin e sotshëm, shkruan Fakte. Kryesisht të furnizuara me pompa uji dhe kamionë të specializuar për pompimin e ujit disa ekipe të bullgarëve bashkë me banorët vendas kanë ndihmuar në pompimin e ujit nga shtëpitë e përmbysura nga reshjet.

Ndryshe, edhe gjatë natës së kaluar ka rënë sasi e madhe e shiut dhe ka përmbysur edhe ato pak hapësira që gjatë ditës së djeshme ishin pastruar nga uji./FAKTE.Net

image-0-02-01-a19b80bc774d528b5ea7df3b3a196c481cdc9b166c9f92f145cd44d6b9c3f7a4-V image-0-02-01-50366f6bfe0f5e7df30be81a9fea8fee0f14cc1e77773a9b65344184d962e53d-V

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *