Tuesday , June 22 2021

Edhe romët përkrahin Gruevskin, kundër dygjuhësisë (video)

Partnerët e koalicionit të VMRO-DPMNE-së “Koalicioni për Egjiptianët”, qëndron prapa thirrjeve të Nikolla Gruevskit për “ndalim të dygjuhësisë”.

“Ne jemi shtet multietnik dhe multinacional dhe vlerësojmë se të gjithë duhet t’i respektojmë te drejtat dhe liritë. Nuk mundemi që të lejojmë që të shkatërrohet karakteri unitar i shtetit”, thotë Demir Dalip nga “Koalicioni i Egjiptianëve”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *