Thursday , April 22 2021

Edhe pas brohoritjes “UÇK”, Grubi nuk dekorohet nga Thaçi

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi është kyçur në mënyrë aktive në kampanjën zgjedhore në Maqedoni, duke dekoruar pothuajse tërë strukturën e BDI-së për merita ndaj luftës së UÇK-së së Kosovës dhe për pavarësinë e saj, shkruan Fakte.

Thaçi madje ka dekoruar edhe persona pothuajse të panjohur, por ka neglizhuar Artan Grubin, edhe pas brohoritjeve historike “UÇK, UÇK” tek Boris Trajkovski./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *