Thursday , December 13 2018

Edhe Musa Xhaferi shtroi iftar, funksionarë e biznesmenë të ftuar (foto)

Anëtari i kryesisë qëndrore të Bashkimit Demokratik për Integrim, Musa Xhaferri, sonte shtroi darkë iftari për miqtë dhe bashkëpuntorët e tij.

Ne këtë darkë ishin të pranishëm funksionarë, bartës së funksioneve publike, kryetarë komunash dhe shokë të z.Xhaferi.

        

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.