Sunday , October 21 2018

Edhe Izraeli dëbon konsullin turk

Izraeli i kërkoi konsullit të përgjithshëm turk në Jerusalem, që të largohet përkohësisht nga vendi.

Ky veprim erdhi pasi Ministria e Jashtme turke dëboi ambasadorin izraelit në shenjë proteste ndaj përdorimit të forcës vdekjeprurëse në Rripin e Gazës dhe vendimit amerikan për të lëvizur ambasadën në Jerusalem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.