Monday , April 22 2019

E fundit: PSP kërkon paraburgim për Orce Kamçevin

Prokuroria Specile ka kërkuar paraburgim për manjatin maqedonas Jordan Orce Kamçev dhe katër presona tjera nga lënda më e re e saj “Perandoria”, shkruan Fakte. Përveç për Kamçevin, paraburgim është kërkur edhe për Nenad Josifovskin, Zorica Arsovska, Todor Mirçevski dhe Cvetan Pandeleski.

Nuk bëhet i ditur fati i Sasho Mijallkovit, nëse do të kërkohet paraburgim ose ndonjë masë tjetër nga gjykata./FAKTE

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *