Monday , October 22 2018

E FUNDIT: Borisov shpërblehet me Medalje për pavarësinë e Kosovës

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, ka dekoruar me Medalje për pavarësinë e akosovës kryeministrib e Bullgarisë, Bojko Borisov, shkruan Fakte. Kjo medalje Borisovit i jepet për meritat e tij për pavarësimin dhe lirinë e Kosovës.

“Kjo Medalje është për meritat dhe angazhimin personal në përkrahje të Kosovës. Për meritat e popullit bullgar në zhvillimin e marëdhënieve mes dy vendeve” – tha veç tjerash Presidenti Thaçi./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.