E fillon punën komisioni ad-hoc, padi për kundërvajtje për servisin publik

Agjencioni për mediumi ka filluar procedurën për të dënuar servisin publik të Maqedonisë për kundërvajtje gjatë transmetimit të reklamave qeveritare në servisin publik, përkatësisht në RTVM1,RTVIM2 dhe RTVM3, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Agjencioni për shërbime audio dhe audiovizuele në media pas kërkesës së parashtruar nga komisioni i përkohshëm ad-hoc ka ngritur padi për kundërvajtje ndaj servisit publik, sipas nenit 75 aline 4 të Ligjit zgjedhor ku shkruhet se emitohen reklama qeveritare të financuara nga buxheti i shtetit. Këtë shkelje, servisi publik e ka bërë nga 2 deri në 5 shtator./Telegrafi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *