Wednesday , July 28 2021

“E fillojmë ku e kemi lënë”

Një foto që është publikuar në rrjete sociale ku mund të shihen shokët e luftës Zulfi Adili – komandant Qufa, Rashid Bardhi – komandant Rusi dhe shokë të tjerë të luftës, por këtë radhë të “përforcuar” me nënkryetarin e LRPDSH-së Agon Ferati, shkruan Fakte.

Fotografisë i është bashkangjitur teksti “Mesazh nga shokët e luftës : E fillojmë ku e kemi lanë.P.S në foto Qufa,Rashid Bardhi (Rusi) bashkë me shokët…”.

Ndryshe, tanimë është nënshkruar marrëveshje koalicioni mes partive shqiptare jashtëparlamentare UNITETI, LRPDSH dhe RDK, koalicion ky që pretendon të fitojë në zgjedhjet e ardhshme parlamentare të parakohshme të caktuara për 11 dhjetor./FAKTE.Net

image-0-02-05-d98dab754ccb02aa88f3d61b2932a705cf8d6cd6d9dea8e03c85951f10009a07-v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *