Wednesday , June 23 2021

Dy të vdekur pas zjarrit në një spital në Gjermani

Dy persona kanë vdekur dhe të paktën 15 të tjerë janë plagosur në zjarrin e rënë në një spital në qytetin perëndimor gjerman të Bochumit, thanë zjarrfikësit.

Zjarri shpërtheu gjatë natës në spitalin universitar “Bergmannsheil”.

Dëshmitarët okularë thanë se kati i fundit ishte ende në flakë. Rreth 200 zjarrfikës po luftojnë zjarrin dhe shkaku i tij është ende i paqartë.

Objekti spitalor me 650 krevate është një nga më të mëdhenjtë në rajon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *