Tuesday , June 22 2021

DY PERSONA JANË RRAHUR NË NJË ËMBËLTORE NË AERODROM

Dy djem mbrëmë janë rrahur nga disa persona të panjohur në një ëmbëltore në rr. “Vladimir Komarov” në lagjen Aerodrom të Shkupit.

MPB kumtoi se rreth orës 22.20 F. C. (19) pa motiv dhe shkak, janë sulmuar fizikisht nga pesë-gjashtë persona meshkuj, që kanë qenë në ëmbëltore. F.C. dhe A.M. janë dërguar në spitalin “ReMedika”, ku F.C. i janë konstatuar lëndime të rënda trupore.

Policia ndërmerr masa për gjetjen e kryerësve dhe për zbardhjen e plotë të rastit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *