Tuesday , June 22 2021

Duraku bëhet pjesë e LR-PDSH-së

Ish anëtari i organeve të BDI-së, Shefik Duraku, prej sot ka formalizuar anëtarësimin e tij tek partia e Ziadin Selës, Lr-PDSH, shkruan Fakte. Ai këtë e ka postuar në profilin e tij, duke deklaruar se është bërë pjesë e Kuvendit të kësaj partie. Partia e Selës sot po mbanë Kuvendin qëndror në Strugë.

Prej sot dhe zyrtarisht antare i Kuvendit Qendrore“- ka shkruar Duraku./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *