Tuesday , December 18 2018

Dua Lipa: Prishtina jeme sa shumë të du

Këngëtarja kosovare Dua Lipa, ka shprehur falënderime të shumta për gjithë ata që mbrëmë ishin të pranishëm në festivalin “Sunny Hill” i cili u mbajt në parkun “Gërmia” në Prishtinë.

“Prishtina jeme sa shumë të du. Faleminderit për mikëpritjen”, janë disa nga fjalët shqip që i ka shkruar Lipa në Instagramin e saj, percjell Fakte.

Duke i bashkëngjitur një sërë fotografish, ajo ka thënë se Prishtina ka ndryshuar shumë që nga hera e fundit kur ishte, 2 vjet më parë.

Thotë se ndihet shumë krenare që performoi në Prishtinë dhe dha gjithë atë performancë që gjithmonë kishte dashur ta bëjë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.