Dridhje e re 3.0 në Shkup !

Banorët e Shkupit sapo përjetuan edhe një dridhje nga tërmeti i radhës, në vazhdën e dridhjeve që kanë filluar që para dy ditëve, shkruan Fakte. Sipas qendrës evropiane seizmologjike, tërmeti i regjistruar në të njejtën epiqendër, 7 km verilindje nga Shkupi, ka qenë me 3.0 magnitudë dhe 5km thellësi. I njejti është regjistruar në ora 01:32.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *