Monday , March 25 2019

Drejtori i LSDM-së Senad Smialoviq ka rritur rrogën e tij në 1700 euro (dokument)

Partia “Levica” ka publikuar një dokument në të cilin zbulohet skandali i një drejtori nga radhët e LSDM-së, shkruan Fakte. Bëhet fjalë për Senad Smailoviq, drejtor në ndërmarrjen publike “Ulici i Patishta” të qytetit të Shkupit, i cili ka rritur rrogën e tij mujore në rreth 1700 euro. Me këtë ai është shumë më i paguajtur edhe se vetë Kryeministri i shtetit.

“I lusim të gjithë gazetarët e pavarur dhe hulumtues, në emër të interesit publik të hetojnë këtë rast të punës jotranspaente të funksionerëve të rinj publik, që janë emëruar nga LSDM, ndërsa që paguhen nga paratë e popullit” – shkruan në fund të letrës së partisë Levica./FAKTE.Net

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *