Thursday , August 5 2021

Doktor Taravari: Pas deklaratave të Artan Grubit, mendohem ta ftoj në zyrën time

Specialisti i njohur i neurologjisë, Dr.Arben Taravari, i cili është edhe kandidat për deputet në listën e koalicionit opozitar shqiptarë “Aleanca për Shqiptarët”, sonte në tubim ka përdorur një batutë për kundërkandidatin e tij nga radhët e BDI-së, Artan Grubin.

“Ju e dini që jam neurolog me profesion, dhe, kur shoh veprimet e Grubit, si ajo me selfien, me skandimin për UÇK-në, tani edhe me deklaratën se do të marim vetëm një deputetë ne si koalicion opozitarë, më v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *