Thursday , April 22 2021

Doktor Taravari: Këta të BDI-së janë në pragun e çmendurisë

Sekretari i përgjithshëm i Lëvizjes për Reforma – PDSH Arben Taravari ka reaguar me anë të një statusi në Facebook ndaj keqpërdorimit të fëmijëve dhe profesorëve për aktivitete partiake nga ana e Bashkimit Demokratiki për Integrim.

Këto të BDI-së janë në pragun e çmendurisë për shkak të ankthit të humbjes dhe kjo është evidente, por është mëkat që pasojat e fundit të përpëlitjes së tyre të bien mbi fëmijët dhe profesorët.I detyrojnē të vijnë nëpër mitingje duke dhunuar të drejtat dhe liritë e Njeriut e sidomos të Drejtat e Fëmijëve!Jeni të humbur e mos vazhdoni dhunën tuaj se Pesha e Fajit do ju marrë dhe fijen e fundit të dinjitetit nëse ju ka mbetur!Stop më politikës nëpër shkolla!” ka shkruar Taravari, transmeton TetovaSot.

Taravari është kandidat për deputet nga Alenca për Shqiptarët në zonën dy zgjedhore numër 2 pas Komandat Qufës.

 Ndryshe sonte Alenca për Shqiptarët do të mbajë konvetën promovuese në Gostivar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *