Tuesday , May 21 2019

Disa qytetarë shkruajtën para Kuvendit “Maqedonia përgjithmonë” dhe “Tradhëtarë” (foto)

Nën masa të rrepta policore, në orët e mbramjes, sonte, para Kuvendit të Maqedonisë protestuan disa qytetarë maqedonas kundër marrëveshjes së arritur me Greqinë për emrin, shkruan Fakte. Ata me ngjyrë shkruajtë disa porosi para se të iknin në shtëpitë e tyre: “Maqedonia përgjithmonë” dhe “Tradhëtarë”.

Pas pak kohe personat që kishin dalur të protestojnë para Kuvendit, qetësisht shkun nëpër shtëpitë e tyre./FAKTE.Net

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *