Wednesday , July 28 2021

Dimovski: LSDM ka për qëllim gjakosjen mes popullatës

Shefi i Qendrës për komunikim të OBRM-PDUKM Ilija Dimovski në një konferencë për shtyp ka akuzuar partinë opozitare maqedonase LSDM se nëpërmjet personave të maskuar dhe të dhunshëm po tenton të shkaktojë gjakosje mes popullatës, shkruan Fakte. “Ne e dijmë që ky është qëllimi i tyre, por maqedonasit e kanë kuptuar këtë dhe atyre po u harxhohet durimi dhe së shpejti mund të çohen dhe të reagojnë” ka deklaruar Ilija Dimovski pas protestës së mbrëmshme të “Revolucionit laraman” në të cilin përveç tjerash iu thyen xhama ministrisë së drejtësisë./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *