Saturday , January 19 2019
Macedonian Foreign Minister Nikola Dimitrov attends a news conference with his Greek counterpart Nikos Kotzias following their meeting at the Foreign ?inistry in Athens, Greece, June 14, 2017. REUTERS/Costas Baltas

Dimitrov: Të ishte vetëm emri, problemi me Greqinë do të ishte i zgjidhur

“Nëse do ishte vetëm emri, problemi me Greqinë do të ishte i zgjidhur”- ka deklaruar për N1 përveç tjerash ministri i jashtëm i Maqedonisë, Nikolla Dimitrov, gjatë vizitës së tij të fundit në Beograd, shkruan Fakte. Deklaratën e tij e kanë publikuar pothuajse të gjitha mediumet greke në ballinat e tyre.

“Emri është vetëm njëri aspekt në kontestin me Greqinë. Të ishte veyëm emri, lehtë do e kishim zgjidhur problemin” ka thënë Dimitrov. Ai ka deklaruar gjithashtu se bisedimet janë të rënda dhe për momentin ato janë në fazë mjaftë delikate. Sa më tepër jepen deklarata eksplicite në opinion, aq më i rëndë bëhet i tërë procesi./FAKTE.Net

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *