Thursday , January 28 2021

Dibra në kaos, qytetarët të revoltuar (foto)

Mërgimtarët dibran theksojnë se komuna e udhëhequr nga Ruzhdi Lata në pikë të sezonit turistik improvizon punime dhe bllokon qytetin. Dibranët kanë shkruar në adresë të INA se si një nga pjesët qëndrore e qytetit qëndron në gjendje të tillë me disa muaj, duke krijuar kaos dhe duke dëmtuar edhe bizneset e vogla. Ata apelojnë që Lata të bëj punët kur Dibra është pa njerëz gjatë muajve të ardhshëm. Nga ana tjetër, ka zëra se edhe kësaj radhe janë përfituar donacione nga mërgimtarë të SHBA-ve për projekte infrastrukturore që duhet ti mbulojë komuna dhe shteti, por ato mbahen në fshehtësi.

DiberIMG_0215Diber3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *