Monday , April 19 2021

Dibra mbulohet nga tymi (foto)

ytetet shqiptare në Maqedoni kanë probleme të shekullit të kaluar dhe duhet të sigurojnë kushte bazike për të jetuar. Sot Dibra ka pasur probleme me tym dhe nuk dihet autori për këtë ndotje.

Publicistja nga Dibra Adelina Marku shkruan në Facebook se ky tym vjen nga deponia që punon pa standarde, transmeton Fakte.

Marku gjithashtu shkruan se ky krim ka ‘aminin’ e komunës së Dibrës.

Adelina Marku akuzon edhe partitë politike, që sipas saj, nuk interesohen aspak për këtë krim që i bëhet Dibrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *