Tuesday , May 21 2019

Dha dorëheqje Kryetari i Komisionit për Qasje të Lirë deri tek Informimi, Gjorgji Slamkovski

Gjorgi Sllamkov, kryetari i Komisionit për Mbrojtjen e të Drejtës për Qasje të Lirë deri tek Informimi me karakter publik, ka dhënë dorëheqje dhe e ka dorëzuar atë në Kuvend javën e kaluar më 17 prill, siç thuhet për arsye personale, përcjell Fakte.

Sllamkov u zgjodh kryetar i Komisionit, pasi më herët kishte qenë dy muaj kryetar i Komisionit për Antikorrupsion.

Ndërsa ishte në krye të njësisë kundër Korrupsionit, Sllamkov e hapi dhe menjëherë e mbylli procedurën kundër drejtorit të atëhershëm të DSK-së, Sasho Mijalkov për konflikt interesash. /Telegrafi

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *