Wednesday , July 28 2021

Deputetët e VMRO-BDI-së në iftar të përbashkët

Deputetët e mazhorancës parlamentare nga partnerët e koalicionit VMRO-BDI kanë ngrënë një iftar të përbashkët, raporton Fakte. Nga fotografitë mund të shihen Talat Xhaferi, Rafiz Haliti – Msusi, Ejup Rrustemi dhe deputetë tjerë nga partia e Ahmetit duke darkuar me Veljanovskin dhe deputetë tjerë maqedonas./FAKTE.Net

c69ff811-bc89-4e7e-a081-2bb6b9398181 419560de-ea22-4bcb-b005-9c97fb69f07c1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *