Wednesday , July 28 2021

S’ka zgjedhje të parakohshme, LDK-PDK funksionon mirë

Gjatë vizitës së tij të parë zyrtare në Komunën e Podujevës, Zëvendëskryeministri i ri Ramiz Kelmendi, ka thënë se nuk do të ketë zgjedhje të parakohshme.

Sipas Kelmendit, LDK i ka numrat për votimin e buxhetit të Kosovës në Kuvend e nuk ka asnjë të drejtë që koalicioni PDK-LDK të prishet, njofton Klan Kosova.

Zëvendëskryeministri i vendit Ramiz Kelmendi, shtoi po ashtu se në mes të dy partive, gjithçka është duke shkuar mirë dhe se zgjedhje nuk do të ketë deri në ato të rregulltat të cilat janë lokalet në vitin 2017 dhe ato nacionale në vitin 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *