Wednesday , July 28 2021

Demaku zyrtarizon dorëheqjen, do t’i drejtohet Supremes

Kryetari i Komunës së Drenasit Nexhat Demaku, ka dhënë dorëheqje nga kjo pozitë.

Ai tha se vendimi i Gjykatës nuk është vendim i drejt e as vendim gjyqësor, por vendim i misionit dhe vendim politik.

Demaku u shpreh se nuk ka informata se kush do të jetë pasardhësi i tij, por u shpreh se një gjë e tillë do të bëhet e ditur pas shpalljes së zgjedhjeve.

Ai tha se pas kësaj do ti drejtohet edhe Gjykatës Supreme për të parashtruar ankesë ndaj vendimit në fuqi.

Dorëheqja e Demakut vjen pas vendimit të Gjykatës së Apelit e cila la në fuqi vendimin e Gjykatës Themelore ku e e shpalli atë fajtor me tri vjet heqje lirie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *