Saturday , June 19 2021

DASH: Diskriminimi i minoriteteve, problem në Serbi

Problemet më të mëdha në fushën e të drejtave të njeriut në Serbi, më 1916, janë diskriminimi dhe dhuna ndaj pakicave kombëtare, presioni ndaj mediave, gjyqësori joefikas dhe korrupsioni në nivel të lartë të pushtetit, thuhet në raportin e Departamentit Amerikan të Shtetit mbi gjendjen e të drejtave të njeriut gjatë vitit të kaluar, transmeton Koha.net.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *