Tuesday , June 22 2021

CIVIL: Urgjentisht të ketë qeveri, reforma dhe përgjegjësi

Organizata joqeveritare Civil mbështet vendimin e BDI-së të kumtuar mbrëmë vonë duke shtuar se tani është koha që të veprohet menjëherë në përputhje me kushtetutën dhe ligjet, njofton Aktuale.mk.
“Tani imperativ i Maqedonisë janë kthimi i demokracisë, sundimit të së drejtës dhe çlirimin urgjent të institucioneve nga robëria shumëvjeçare të vendosur nga partitë politike. Në këtë moment më me rëndësi është që kuvendi të vazhdojë me punë, votojë qeverinë e re”, thuhet midis tjerash në kumtesën e Civil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *