Saturday , June 19 2021
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-03-04 23:40:18Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Cavkov: Spekulim është transferimi im në shërbimin intelegjet

Drejtori i Byrosë për Siguri Publike, Mitko Çavkov ka thënë se janë spekulime dhe i ka hedhur poshtë, thashethemet e portalit Libertas, se gjoja ai dhe disa drejtorë në MPB, anëtarë të VMRO-DPMNE-së do të transferohen në agjencionin e intelegjecës, njofton FOL.mk.

Nuk është e vërtetë që unë do të shkoj në shërbimin intelegjen, siç thotë portali Libertas, thotë ish ministri i brendshëm dhe drejtor i Byros për Siguri Publike, Mitko Çavkov.

Ai poashjtu ka theksuar se i plotëson kushtet për dalje në pension, por funksioni i drejtorit i lejon që të vazhdojë me  marrëdhënien e punës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *