Sunday , February 23 2020

Vendi/Rajoni

Ura prej druri që lidh 13 fshatra në Vushtrri

Kjo urë prej druri, e cila gjendet në Pestovë, lidh 13 fshatra të Komunës së Vushtrrisë. Në këtë gjendje, ura shfrytëzohet nga banorët e këtyre fshatrave që nga paslufta, percjell Fakte. Ata që e frekuentojnë disa herë në ditë, thonë që është e pasigurt dhe mjaft i rrezikshëm kalimi mbi …

Lexo më shumë »

Rama: Aeroport turistik në Sarandë

Kryeministri Edi Rama deklaroi sot nga Tepelena se ëndrra dhe ambicia e shprehur në fushata elektorale për të fuqizuar infrastrukturën aeroportuale të Shqipërisë është në rrugën e realizimit. “Jemi në proces dhe së shpejti do të finalizojmë edhe kontratën për të çelur aeroportin e Kukësit. Po ashtu jemi në proces …

Lexo më shumë »