Tuesday , September 25 2018

Vendi/Rajoni

Revista sllovene: Shqipëria, vendi i shumëllojshmërive

Shqipëria është një vend ku është e mundur të gjesh plazhe të mbushura plot jetë, ndërkohë që shmang turizmin masiv, shkruan revista sllovene “delo.si” në faqen e saj të internetit në një reportazh që ia kushton Shqipërisë, percjell Fakte.. Ngjyra, aroma të harruara, mirësjellje, natyrë e virgjër, por edhe një …

Lexo më shumë »

Uglanin: Vetëvendosje për boshnjakët e Sanxhakut

Bartësi i listës Samoopredeljenje (Vetëvendosje) për zgjedhjet e Këshillit Kombëtar Boshnjak (BNV) të Sanxhakut, Sulejman Uglanin, ka deklaruar se boshnjakët nuk janë minoritetet.m, percjell Fakte. Ai ka shtuar se boshnjakët janë popull që do ta respektojë Serbinë aq sa Kushtetuta e këtij vendi do t’i respektojë boshnjakët. “Nuk e pranojmë …

Lexo më shumë »

Spyraki: Nuk pranojmë egzistencën e popullit maqedonas

Deputetja e Demokracisë së Re në Republikën e Greqisë, Maria Spyraki sot deklaroi se Republika e Maqedonisë apo siç e quajti ajo  IRJM-ja nuk i plotëson kriteret e Kopenhagës dhe nuk është është gati për t’i filluar negociatat për anëtarësim në BE. Spyraki përsëriti pozitën e partisë opozitare greke, Demokracia …

Lexo më shumë »