Politikë

ALI BABA ME 4(0) HAJDUKË

Shkruan: Sonja Kramarska/Utrinski Lideri i BDI-së qetë po pranon ambasadorë në Reçicë të Vogël, u radhitë fraza për nevojën për tejkalim të bllokadave të Maqedonisë për në BE dhe NATO, u qahet për forcimin e shtetit juridik në Maqedoni dhe për sundimin e të drejtës si vlera europiane, për avansimin …

Lexo më shumë »

Thaçi i gatshëm për bashkpunim me Ahmetin

Në prag të takimit të radhës të liderëve politikë, kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi është shprehur i gatshëm të bashkëpunoj me liderin e BDI-së Ali Ahmeti. Ai e bëri publik këtë qëndrim në emisionin Zona B të Klan-Kosovës. Thaçi ftoi Ahmetin për çfarëdo bashkëpunimi të mundshëm, por që edhe Ahmeti …

Lexo më shumë »

GRUEVSKI PËRGËNJESHTRON GRUBIN

Pas “sukseve” të mëdha që prezantoi Artan Grubi nga bisedimet e grupeve të punës në lidhje me kodin zgjedhor, me çka u prezentua se vendimet në KSHZ do silleshin me vitim të dyfishtë (edhepse Grubi gabimisht e kishte shkruar “me konsensus”), me çka do evitohej mbivotimi në këtë organ gjatë …

Lexo më shumë »

REKLAMIMI DHE PËRDORIMI I MODELEVE JOSHËSE

Reklamimi . A u kushtoni vëmëndje reklamave? Ndoshta po. Reklamimi është pasqyrimi i nevojave të njerëzve. Reklamimi u bën premtime dhe ne i dëgjojmë këto mesazhe, sepse ashtu dëshirojmë. Reklamuesit nganjëherë pëdorin modele shumë tërheqëse dhe joshëse nga ana seksuale. Joshja seksuale përdoret për të shitur gjithçka , që nga …

Lexo më shumë »

Një mollë në ditë për vitalitet

Sipas një hulumtimi të ri, vetëm një mollë në ditë mund të ndihmojë me humbje të peshës, sepse e rrit nivelin e baktereve të mira. Një mollë përmban fibra dhe polifenole, të cilat qëndrojnë në trup të patretura deri në momentin kur fermentohen në zorrë të trashë. Në zorrën e …

Lexo më shumë »

DASHURIA, MAGJIA MË E FUQISHME QË MUND TË EKZISTOJË

Shkruan: Istriva GAVADashuria është esenca e jetës. Magjia më e fuqishme që mund të ekzistojë, asnjë nuk I shpëton dot, ka aftësinë të gjejë secilin herët a vonë. Ndjenja e të dashuruarit është biokimi e pastër. Dashurinë e ndezë adrenalina, hormoni I gjëndrës mbiveshkore, tajimi I shtuar I adrenalinës rezulton …

Lexo më shumë »

Mbahu Poroji i Mujdin Aliut, të shkel Gruevski

Kryeministri i Maqedonisë Nikolla Gruevski sot ka qëndruar për vizitë në fshatin Poroj të Tetovës. Siç mund të shihet në disa fotografi, kryeministri Gruevski ecën si “boss” në fshatin e shqiptarëve pa iu dridhur qerpiku. E veçanta e vizitës së tij është se nuk ka asnjë përfaqësues nga BDI-ja. Ndryshe …

Lexo më shumë »