Thursday , February 27 2020

Politikë

Përgjimet e publikuara nga “Bild”, Meta: Dosja 339 të hetohet me përparësi, paanësi dhe profesionalizëm

Presidenti i Republikës, Ilir Meta kërkoi nga prokuroria që të hetojë me përparësi, paanësi dhe profesionalizëm dosjen 339, ku një pjesë e përgjimeve në kuadër të kësaj dosje u publikuan një ditë më parë nga gazeta gjermane “Bild”, njofton TCH. Reagimi i plotë: “Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka ndjekur me …

Lexo më shumë »

Kryetar i Kamenicës ka vetëm 35 euro në bankë

Kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati, ka deklaruar pasurinë e tij për vitin 2019 në Agjencinë Kundër Korrupsionit. Kastrati, nuk posedon ndonjë pasuri të paluajtshme në emër të tij, shtëpia trualli dhe lokalet janë në pronësi të prindërve të tij.  Në deklarimin e bërë ai ka njoftuar se posedon një veturë, …

Lexo më shumë »