Wednesday , November 14 2018

Kendi yt

Iniciativë për ringjalljen e qendrës “Mavrovasja”

Esnafi i Qendrës Tregtare “Mavrovasja”, po punon për ringjalljen e këtij kompleksi të vjetër multifunksional përcjell Fakte. Iniciativa e tyre e fundit ka të bëjë me zbukurimin dhe rregullimin hortikulturor të korridoreve kryesore të Qendrës Tregtare. Megjithatë, ata deklarojnë se për mirëmbajtjen dhe kujdesin e përgjithshëm brenda dhe përreth këtij …

Lexo më shumë »

Martesë për Guinness në Krujë (Film)

Çifti Japonez Masao dhe Miyako Matsumoto, të martuar që nga Tetori i 1937, mbajnë rekordin Guinness si bashkëshortët më të moshuar në botë. “Ndodhem në Krujë, në qytetin e njohur për historinë dhe kulturën e pasur. Po një tjetër histori, ajo unikale e një çifti, ruhet në këtë qytet si …

Lexo më shumë »

Hakif hakeri

Hakif Hacky (e huazuar) Unë jam Hacky, përndryshe emrin e kam Hakif po për shkak se jam ba haker tash po më thërrasin kështu. Unë jam prej Katuni edhe Katuni jem sot është shumë i zhvilluem edhe pse na në Katun nuk kena as shtëpi të shnetit, as shkollë fillore, …

Lexo më shumë »

Vajzat …

Vajza do t’ua mbajë dorën vetëm pёr një kohë të shkurtër, por do t’ua mbajë zemrën për tërё jetën Në ditën e parë të martesës, gruaja dhe burri u dakorduan qё të mos ia hapin derën asnjё vizitori! Po atë ditë, prindërit e burrit erdhёn për ta vizituar ҫiftin e …

Lexo më shumë »