Friday , December 6 2019

Aktuale

Zjarr dhe viktima në një kamp të migrantëve në Greqi

Autoritetet greke njoftuan se një person ka vdekur, pasi një zjarr shpërtheu në një kamp refugjatësh në ishullin Lesbos. Departamenti i zjarrfikësve tha se zjarri shpërtheu para agimit të së enjtes, në kampin Kara Tepe. “Ekipet e zjarrfikësve u përgjigjen menjëherë”, tha departamenti. Ende është e paqartë se çfarë e …

Lexo më shumë »

Maksim Acevski propozohet për kryetar të Revizionit

Pas dështimeve të njëpasnjëshme në Komisionin parlamentar për zgjedhje dhe emërime njëzëri u votua për zgjedhjen e kreut të ri të Revizionit.  Në krye të këtij institucioni do të jetë Maksim Acevski i cili më herët ishte ish ndihmës i revizorit kryesor shtetëror. Votimi i Acevskit në seancë plenare pritet …

Lexo më shumë »